Advies nodig? Bel 0570 760 670. Ben je al klant? Bel 088 010 63 10.
Advies: 0570 760 670. Klant: 088 010 63 10.

 

 

Bescherm de gegevens
van jouw bedrijf


Veilig werken

Kom nu in contact

Hoe veilig zijn de gegevens van jouw bedrijf?

Als ondernemer komt er heel wat op je af. Je moet niet alleen op de hoogte zijn van ontwikkelingen binnen je vakgebied, maar er ook garant voor staan dat de gegevens die jouw bedrijf beheert in veilige handen zijn. Ben je op zoek naar hulp bij deze lastige onderwerpen? Dan vind je in Easy Office Online een partner die je helpt op het gebied van informatiebeveiliging.

Basisprincipes van veilig digitaal ondernemen

Het Digital Trust Center heeft 5 basisprincipes opgesteld om ondernemers te helpen de basisbeveiliging in te laten stellen. Ondernemers die de 5 basisprincipes opvolgen, vergroten hun weerbaarheid tegen cyberrisico's die de bedrijfsvoering kunnen verstoren. Wij ondersteunen volledig deze basisprincipes. Sterker nog, als wij jouw digitale werkplekken verzorgen dan nemen wij alle maatregelen om hieraan te voldoen grotendeels uit handen.

Wat kan Easy Office Online voor jou betekenen?

Ten eerste bieden wij een gratis cybersecurity adviesgesprek aan. Door een aantal gerichte vragen over jouw huidige digitale infrastructuur, software en werkwijze maken wij jou bewust welke risico's jouw organisatie loopt. Onze samenwerking met Triskelion Information Security zorgt ervoor dat wij onze klanten nog beter kunnen adviseren op het gebied van cybersecurity en de AVG.

 

De 5 basisprincipes

De 5 basisprincipes van het Digital Trust Center

 1. Inventariseer kwetsbaarheden
  Inventariseer de ICT-onderdelen, kwetsbaarheden en maak een risico-analyse.
 2. Kies veilige instellingen
  Controleer de instellingen van apparatuur, software en netwerk- en internetverbindingen.
 3. Voer updates uit
  Controleer of apparaten en software up-to-date zijn en installeer beveiligingsupdates direct.
 4. Beperk toegang
  Definieer per medewerker tot welke systemen en data toegang vereist is om te kunnen werken.
 5. Voorkom virussen en andere malware
  Stimuleer veilig gedrag van medewerkers, gebruik een antivirusprogramma, download apps veilig en beperk de installatiemogelijkheden van software.

Kom in contact

Download nu de whitepaper

Download nu de whitepaper

In een wereld die steeds sneller digitaliseert, wordt het steeds belangrijker dat gevoelige bedrijfsinformatie niet door onbevoegden kan worden ingezien. De digitale werkplek helpt je bedrijf te beschermen tegen onveilige bijlagen, verdachte koppelingen en andere onzichtbare malware.

Download nu onze gratis whitepaper en ontdek 5 andere voordelen: