Advies nodig? Bel 0570 760 670. Ben je al klant? Bel 088 010 63 10.
Advies: 0570 760 670. Klant: 088 010 63 10.

 

 

Snel internet
voor elke huurder


Bedrijfverzamelgebouw

Kom nu in contact

Zorgeloos internet in een bedrijfsverzamelgebouw

Je wil van jouw bedrijfsverzamelgebouw een bruisende plek maken. Een gebouw dat ondernemerschap ademt en waar bedrijven het maximale uit hun tijd en mensen kunnen halen. Daarvoor is één ding onmisbaar: snel, betrouwbaar en betaalbaar zakelijk internet voor iedereen. Zonder gedoe.

Jouw bedrijfspand nog aantrekkelijker

Easy Office Online helpt je dit mogelijk te maken. Wij zorgen binnen een paar stappen voor zorgeloos internet voor je hele bedrijfsverzamelgebouw. Met heldere afspraken, continue support en volledig beheer. Zo bied je als eigenaar of beheerder extra aantrekkelijke kantoorruimte, heb je als bedrijfsmakelaar huurders meer te bieden en krijg je als ondernemer razendsnel zakelijk internet, tegen veel lagere kosten. Win-win-win dus.

Zakelijk netwerk in 3 simpele stappen

Wij willen werken zo makkelijk mogelijk maken. Daarom voorzien we jouw bedrijfsverzamelgebouw in drie eenvoudige stappen van snel, betrouwbaar en betaalbaar internet.

 1. Een goede glasvezelverbinding
  Een goede glasvezelverbinding vormt een optimale basis voor een zorgeloos netwerk. Wij maken met jou als eigenaar of beheerder heldere afspraken over de aanleg van een glasvezelverbinding en hoe we het de huurders aanbieden. Wij verzorgen de aanleg en kunnen de dienstverlening daarna kosteloos overnemen.
 2. Simpel aansluiten van (nieuwe) huurders
  Wij beheren één gezamenlijke aansluiting, waarop we iedere huurder razendsnel kunnen aansluiten. Chaotische patchkasten met tientallen verbindingen en peperdure individuele abonnementen zijn daardoor verleden tijd. De huurder sluit een contract met ons af en krijgt een eigen beveiligd netwerk, dat volledig wordt ingericht naar zijn of haar wensen.
 3. Netwerk zonder zorgen
  De huurders kunnen vertrouwen op een netwerk dat staat als een huis. Tegen kosten die tot wel 60 procent lager liggen dan bij een individuele verbinding. Wij verzorgen bovendien het volledige onderhoud en staan altijd klaar bij storingen. Zo kun je je als ondernemer bezighouden met ondernemen en hoef je je als eigenaar of beheerder niet druk te maken om het beheer.

 

De voordelen

 1. Eén aanspreekpunt
  Eigenaar, makelaar en huurders hebben één aanspreekpunt, dat is efficiënt en makkelijk
 2. Razendsnel schakelen
  Interne verhuizingen en wisselingen van huurders zijn aan de orde van de dag.
 3. Overal WiFi
  Perfecte wifi tot in alle hoeken van je bedrijfspand
 4. Voorkom anarchie
  In veel bedrijfspanden is er een chaos in de patchkast.

Kom in contact

Jouw huurders blij maken? Easy

Oplossing op maat met voordelen voor eigenaar, beheerder, verhuurder en ondernemer. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw bedrijfsverzamelgebouw kunnen betekenen.