Advies nodig? Bel 0570 760 670. Ben je al klant? Bel 088 010 63 10.
Advies: 0570 760 670. Klant: 088 010 63 10.

 

 

Het toppunt van vast-mobiel
integratie


Vast-mobiel integratie

Kom nu in contact

Het toppunt van gemak

‘Vast-mobiel integratie’ stelt je in staat om je zakelijke telefonie te gebruiken vanaf je smartphone. Zo ben je naar keuze beschikbaar via een verkorte extensie, ben je bereikbaar via je vaste nummer en bel je met je vaste nummer via je mobiele toestel. Dit is nog maar een kleine greep uit alle functies die beschikbaar worden op je smartphone. Easy Office Online bied je de mogelijkheid om per medewerker te bepalen welke diensten je wel of niet wilt afnemen.

Geen investering in telefooncentrale

Met ‘Vast-mobiel integratie’ maak je gebruik van onze telefooncentrale met de nieuwste functies, die gestationeerd zijn op een goed beveiligde centrale locatie. Je hoeft dus niet te investeren in een (nieuwe) telefooncentrale. Wij bieden ‘Vast-mobiel integratie’ aan over het betrouwbare radionetwerk van KPN.

Slimme functies op je mobiel

Je profiteert van alle functies van bellen in de cloud. Zo kun je telefoontjes slim doorsturen. Je kunt hierbij denken aan: telefoon van onbekenden naar de receptie, telefoon tijdens bepaalde uren naar voicemail of een ander nummer, eventueel met uitzondering van geselecteerde contacten die je wél mogen storen. Ook handig... de welkomstboodschap aanpassen aan bepaalde (groepen) contacten en ingesproken berichten en sms’jes doorsturen naar je mailbox.

Maximale controle

Via onze klantenportaal heb je real-time inzicht in verbruik. Om grip te houden op het belgedrag van jouw medewerkers, heb je de mogelijkheid om binnenkomende en uitgaande gesprekken naar verschillende categorieën te blokkeren. Dit kan op basis van verkeersklasses, groepen en roaming. Op de maandelijkse factuur wordt het verbruik van voice, data en SMS duidelijk gespecificeerd.

 

De voordelen

 1. Bereikbaarheid
  Collega’s op kantoor kunnen direct zien of een collega mobiel in gesprek is
 2. Eén vast nummer
  Eén vast nummer voor je hele bedrijf, dat staat professioneler dan een verzameling 06-nummers
 3. Betrouwbaarheid
  Mobiel bereikbaar met de professionele uitstraling van een vast nummer
 4. Voorspelbare kosten
  Vast bedrag per gebruiker per maand.
 5. Inzicht
  Controle over kosten, door inzicht in verbruik

Kom in contact

Download nu de whitepaper

Download nu de whitepaper

In de huidige 24-uurs economie is een goede telefonische bereikbaarheid uitgegroeid tot een basisvoorwaarde voor zakelijk succes. Daarom bieden we, naast het aanbod van vaste telefoniediensten, ook slimme mobiele telefonieoplossingen met volledige integratie met de vaste telefonie.

Met vast-mobiel integratie kun je inkomende oproepen naar jouw vaste nummer uit laten komen op je mobiele toestel. Andersom kun je ook zelf uitbellen met een vast nummer vanaf jouw mobiel. 

Download nu onze whitepaper en ontdek 7 andere voordelen: