Advies nodig? Bel 0570 760 670. Ben je al klant? Bel 088 010 63 10.
Advies: 0570 760 670. Klant: 088 010 63 10.

 

 

Wij zijn trots op wat
onze klanten zeggen


Wat hebben wij
kunnen betekenen?

Iedere organisatie kent zijn eigen uitdagingen en ambities. Wij willen onze dienstverlening naadloos aansluiten op iedere unieke organisatie. Onze klanten vertellen zelf hoe we dat voor hen hebben gedaan!

 

Barry van Beest

"We zijn nu veel beter bereikbaar. Ook hebben we fors bespaard op de kosten voor telefonie."

Barry van Beest

"Al onze vestigingen hadden verschillende contracten voor telefonie en internet. Dat was duur en inefficiënt. We zijn nu veel beter bereikbaar. Ook hebben we fors bespaard op de kosten voor telefonie. Easy Office Online heeft ons prima geadviseerd. Bellen in de Cloud is een prima oplossing voor onze winkels en de migratie is probleemloos verlopen."

Bert Vennink

"Klantvriendelijk en kennis van zaken, zo kan ik Easy Office Online typeren"

Bert Vennink

"We hebben lang getwijfeld over de switch van de traditionele server en telefooncentrale naar de cloud. Maar direct na installatie door Easy Office Online waren we helemaal om. Deze manier van werken is zo flexibel en eenvoudig... ik kan het elke MKB-ondernemer aanraden."

Harold Vreeman

"Om de groei beheersbaar te houden was er een professionaliseringsslag nodig van alle (flexibele) digitale werkplekken in Nederland"

Harold Vreeman

"Easy Office Online heeft dat wat er nodig was snel en vakkundig in kaart gebracht en vervolgens gestructureerd omgezet naar een professionele cloudoplossing. Het volledige beheer hebben we naar volle tevredenheid uitbesteed en onze focus ligt hierdoor weer op de corebusiness."

Peter de Boer

"Als er iets aan de hand is, dan zijn de lijntjes kort en wordt er meteen aan een oplossing gewerkt"

Peter de Boer

"Dankzij het partnerschap van Fysiomanager met Easy Office Online kunnen onze gebruikers in de praktijk de telefoon opnemen en op het computerscherm direct de cliëntenkaart zien van de bellende patiënt."

Robin Homoet

"Easy Office Online is zeer klantvriendelijk met een goede helpdesk"

Robin Homoet

"Voorheen regelden we de telefonie via KPN, maar we waren ontevreden over de klantvriendelijkheid en support. Daarom zijn we overgestapt naar bellen in de cloud van Easy Office Online. Het bedrijf heeft korte lijnen en ze pakken snel dingen op."

Tina Kos

"Het persoonlijk contact maakt dat er heel snel geschakeld kan worden"

Tina Kos

"De service bij onze verhuizing was uitstekend. Op onze nieuwe locatie konden we direct weer aan het werk. Als IT-bedrijf moet ons internet snel en betrouwbaar zijn. De korte lijnen met Easy Office Online en de snelle service maakt hen een betrouwbare partner. Het is prettig om met ons hele pakket: internet, VoIP en mobiel bij een service gerichte partij te zitten."

Zij kozen al voor ons

Ik wil easy werken

Haal het maximale uit jezelf en je medewerkers met de IT-oplossingen en -ondersteuning van Easy Office Online. Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?