Advies nodig? Bel 0570 760 670. Ben je al klant? Bel 088 010 63 10.
Advies: 0570 760 670. Klant: 088 010 63 10.

 

 

Jij verdient
de beste service


Welkom bij onze
supportdesk

Lange wachttijden, onpersoonlijke gesprekken, onbruikbare adviezen of als een nummertje behandeld worden? Wij geloven dat het anders kan! Wij zetten ons tot het uiterste in om ervoor te zorgen dat je tevreden bent en jouw ict en telecom optimaal geregeld is, zonder gedoe.

Voor hulp op afstand download Anydesk:

- Download hier Anydesk (voor Windows)
- Download hier Anydesk (voor MAC OS) 

Anydesk

Vragen?

Onze supportdesk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur via telefoonnummer 088 010 63 10. Vaak is het sneller om een mail te sturen. Dat kan 24/7: mail naar supportdesk

Is er een storing?

Check bij een storing eerst de statuspagina. Dan zie je in één oogopslag of er al een storing bij ons bekend is en wat de status is. Dat werkt vaak sneller dan ons mailen of bellen. Werken alle diensten stabiel? Klik dan hier voor meer informatie wat je kunt doen bij een incident.

Klantenportaal

Als klant van Easy Office Online blijf je eenvoudig op de hoogte via ons klantenportaal. Hier zie je in één oogopslag de status van jouw lopende orders, jouw facturen en alle communicatie die je gevoerd hebt met onze supportdesk.

SMS-alert

Mocht er onverhoopt een storing zijn dan wil je als klant zo snel mogelijk worden geïnformeerd. Daarom sturen wij een sms-alert naar alle klanten die daar prijs op stellen. Ook een sms-alert ontvangen? Mail dan naar de supportdesk.

Kennisbank

Handleidingen, tips en antwoorden over het gebruik van onze diensten vind je in onze kennisbank. De kennisbank is beschikbaar via ons klantenportaal

Online telefooncentrale

De online telefooncentrale kan geheel via de webbrowser worden beheerd via deze beheeromgeving.

We helpen jou graag

Wil je makkelijker en prettiger werken en wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Onze medewerkers vertellen je graag meer!