Advies nodig? Bel 0570 760 670. Ben je al klant? Bel 088 010 63 10.
Advies: 0570 760 670. Klant: 088 010 63 10.

 

 

Easy oplossingen uit Deventer voor
werkplek, telefonie en internet


Veilig en makkelijk werken, waar en wanneer het moet.

Vanaf het allereerste begin in 2011 combineren de broers Eddie en René Metz hun kennis van IT en ondernemerschap met persoonlijke aandacht voor klanten en collega's. Nu staat er in Deventer een "dreamteam" dat met dezelfde passie en plezier samenwerkt om onze klanten te helpen. Wij zorgen ervoor dat jouw digitale werkplek, telefonie en internet supergoed en veilig werkt. Dit doen we voor vele honderden bedrijven waarvan meer dan 100 in Deventer.

De werkplek van nu

Keulenstraat

De wereld is je kantoor geworden. Je wil thuis je klantgegevens inzien, onderweg overleggen met een collega, of nog even een mail checken voor het volgende overleg. Die wereld vraagt om een werkplek van nu: een beveiligde online omgeving, waarop je inlogt waar en wanneer je wilt. Van je desktop op kantoor, tot je laptop, tablet of smartphone.

Simpel samenwerken en bereikbaar zijn

Met één klik een conference call starten, doorschakelen naar een collega of een zakelijk telefoontje op je eigen smartphone opnemen. Onze VoIP telefonie maakt samenwerken en bereikbaar zijn simpel. Een goede internetverbinding is voldoende om altijd en overal in contact te staan met collega’s en cliënten. 

Snel en veilig internet

Maar hoe flexibel je ook wordt, het kantoor blijft het kloppend hart van je organisatie. Dit is de plek waar je altijd wil vertrouwen op probleemloze systemen, de beste beveiliging een soepele workflow. Daarom zorgen wij voor snel, stabiel en vooral veilig internet in jouw kantoor. Met continue monitoring van de prestaties en directe hulp bij iedere ICT-vraag.

Minimale investeringen

Zorgeloos kunnen vertrouwen op een flexibele werkplek, optimale samenwerking en bereikbaarheid en volledige ondersteuning van jouw primaire werkproces met snel en veilig internet; dat ging meestal gepaard met enorme investeringen. Nu niet meer. Bij Easy Office Online, het IT-bedrijf uit Deventer, beschik je voor een vast bedrag per maand je over alle ICT-oplossingen die je nodig hebt, met één vast aanspreekpunt voor al je vragen.

Weten hoe we dat voor jou kunnen regelen?

Kom in contact

Digitale werkplek
Digitale werkplek

De veilige werkplek voor de medewerker die op kantoor en onderweg overal wil werken zonder risico’s.

 1. Alle Office-programma's
 2. Altijd de laatste software-updates
 3. E-mail met 50 GB opslag
 4. 1 TB gegevensopslag
 5. Werken op elk apparaat
 6. Beveiliging met 2-factor authenticatie
 7. Onbeperkte support
49,- per maand
Zakelijke telefonie
Zakelijke telefonie

Vast, mobiel of beide. Met onze zakelijke telefonie ben jij en is jouw kantoor optimaal bereikbaar.

 1. VoIP-centrale in de cloud
 2. Vast-mobiel integratie
 3. Bereikbaarheid op maat
 4. Onbeperkt bellen
 5. Onbeperkte support
Vanaf 29,- per maand
Razendsnel internet
Razendsnel internet

Razendsnel internet dat altijd werkt. Veilig en betrouwbaar met optimale wifi tot in elke kantoorhoek.

 1. Snelst mogelijke verbinding op jouw locatie
 2. 24×7 monitoring
 3. Software-updates van netwerkapparatuur
 4. Optimale Wifi
 5. Onbeperkte support
Vanaf 59,- per maand
Trotse hoofdsponsor
van Deventer Padel

Trotse hoofdsponsor

van Deventer Padel

Padel is een unieke racketsport met eigen identiteit en cultuur en is één van de snelst groeiende sporten in Nederland. Het bevat elementen die je ook bij tennis en squash terugziet. Niet verrassend dat Eddie Metz en René Metz als sportieve oprichters van Easy Office Online, enthousiast zijn over deze gave en dynamische sport. Met Stefan Kappert in ons team, een actieve padelspeler en tennissend op categorie 3, hebben we er een topper bij. Easy Office Online is trots om hoofdsponsor van Deventer Padel te zijn.