Advies nodig? Bel 0570 760 670. Ben je al klant? Bel 088 010 63 10.
Advies: 0570 760 670. Klant: 088 010 63 10.

 

 

Bescherm de gegevens
van jouw bedrijf


Veilig werken

Hoe veilig zijn de gegevens van jouw bedrijf?

Als ondernemer komt er heel wat op je af. Je moet niet alleen op de hoogte zijn van ontwikkelingen binnen je vakgebied, maar er ook garant voor staan dat de gegevens die jouw bedrijf beheert in veilige handen zijn. Ben je op zoek naar hulp bij deze lastige onderwerpen? Dan vind je in Easy Office Online een partner die je helpt op het gebied van informatiebeveiliging.

Multi-Factor Authenticatie (MFA)

MFA is verzamelnaam voor alle methodes waarbij de gebruiker minimaal twee stappen succesvol moet doorlopen om in te loggen. Veel organisaties gebruiken alleen nog een gebruikersnaam en wachtwoord. Dat is erg kwetsbaar. Uit onderzoek blijkt dat zelfs tweederde van de gebruikers hetzelfde wachtwoord voor meerdere accounts gebruikt. Dat kan grote gegevenslekken veroorzaken. MFA veiliger methode is dat je naast het ingeven van je inlognaam en wachtwoord een tweede sleutel nodig hebt om in te kunnen loggen. Alleen deze combinatie zorgt ervoor dat je toegang krijgt. Met onze Digitale werkplek werken we met een aanmeldingsverzoek via een app op je smartphone.

Backup & Restore

Microsoft biedt uptime van 99,9% en uitstekende gegevensbeveiliging, maar de mogelijkheden voor back-up en restore zijn beperkt. Met onze Backup & Restore heb je alle mogelijkheden om jouw back-ups in te richten en te plannen en kan er bij incidenten en calamiteiten tot op itemniveau en tot ver terug in tijd bestanden worden terugzetten.

Vraag gratis adviesgesprek cybersecurity aan

 

Ik wil easy werken

Haal het maximale uit jezelf en je medewerkers met de IT-oplossingen en -ondersteuning van Easy Office Online. Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?