Advies nodig? Bel 0570 760 670. Ben je al klant? Bel 088 010 63 10.
Advies: 0570 760 670. Klant: 088 010 63 10.

 

 

De meestgestelde vragen en
antwoorden op een rij


Veelgestelde vragen over internet en netwerk

Wij leveren alle gangbare internetverbindingen zoals ADSL en VDSL maar ook snelle glasvezelverbindingen. Per locatie in Nederland is de beschikbaarheid anders. Geef ons je adres en binnen no-time weet jij wat er op jouw locatie mogelijk is.

Van de meeste verbindingen is de levertijd ca. 2-3 weken. Alleen voor zakelijk glasvezel kan de levertijd tot wel drie maanden bedragen. Het is daarom altijd verstandig op tijd een beslissing te nemen.

Nee dat is zeker niet verplicht. Wel heb je dan één aanspreekpunt, kunnen wij de gesprekskwaliteit garanderen en sneller support verlenen.

Bij voorkeur wel, dan zorgen wij ervoor dat alle apparatuur wordt gemonitord en optimaal op elkaar is afgestemd.

Dan bel je ons! Wij zullen dan zo snel mogelijk de oorzaak achterhalen en de juiste stappen nemen zodat je snel verder kan werken.

Het belang van goede wifi wordt steeds groter. Een perfecte wifi-dekking is meer dan het plaatsen van één of meer access points. Wij hebben daar verstand van en zorgen voor een perfecte wifi-dekking.

De veiligheid van jouw internet wordt bepaald door de gebruikte netwerkapparatuur zoals routers en access points. Wij zorgen voor een continu monitoring en gebruik van de laatste software waardoor jouw internet en netwerk zo veilig mogelijk is.

Dat is zeker mogelijk maar doe het wel goed! Zomaar een ander bedrijf toegang geven tot jouw verbinding of gebruik maken van de verbinding van een ander bedrijf kan leiden tot onveilige situaties. Wij verzorgen voor meerdere panden op een veilige manier gedeelde internettoegang voor alle gebruikers.

Ik wil easy werken

Haal het maximale uit jezelf en je medewerkers met de IT-oplossingen en -ondersteuning van Easy Office Online. Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?