Advies nodig? Bel 0570 760 670. Ben je al klant? Bel 088 010 63 10.
Advies: 0570 760 670. Klant: 088 010 63 10.

 

 

De meestgestelde vragen en
antwoorden op een rij


Veelgestelde vragen over onze dienstverlening

In het maandelijkse abonnement zit het gebruik van onze diensten zoals een digitale werkplek, telefonie en/of een internetverbinding inclusief onbeperkte support tijdens kantooruren. Welke diensten kunnen worden gebruikt, staat precies omschreven in de afspraken die we hebben gemaakt in onze offerte.

Nee! Je weet vooraf precies waar je aan toe bent. Uiteraard kan dat anders zijn als de mate van gebruik in korte tijd totaal anders is dan besproken bij het maken van de offerte.

Hardware heeft niet het eeuwige leven en de ontwikkelingen gaan snel. Dat neemt niet weg dat wij een klant nooit zullen adviseren om hardware te vervangen zonder duidelijke reden. Alleen als de huidige hardware niet geschikt is voor onze moderne diensten, zullen wij een voorstel doen voor vervanging.

De initiële contractduur bedraagt twaalf maanden voor al onze diensten behalve zakelijk glasvezel. Daarvoor bedraagt de initiële contractduur 36 maanden. De opzegtermijn na de initiële contractduur bedraagt één kalendermaand.

Na de initiële contracttermijn kan onze dienstverlening per kalendermaand worden opgezegd. Dat kan heel eenvoudig door ons een mail te sturen.

Zeker niet, veel van onze klanten hebben niet of nauwelijks ict-kennis.

Onze telefoon wordt altijd opgenomen door iemand die de meeste vragen van onze klanten snel kan beantwoorden. Wij zorgen er ook voor dat je zelden lang in de wacht hoeft te staan. Soms is er specifieke kennis nodig die niet gelijk beschikbaar is. Dan zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk contact wordt opgenomen.

Ik wil easy werken

Haal het maximale uit jezelf en je medewerkers met de IT-oplossingen en -ondersteuning van Easy Office Online. Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?