Advies nodig? Bel 0570 760 670. Ben je al klant? Bel 088 010 63 10.
Advies: 0570 760 670. Klant: 088 010 63 10.

 

 

We make
it work easy


Het dreamteam van Easy Office Online

Vanaf het allereerste begin in 2011 combineren de broers Eddie en René Metz hun kennis van IT en ondernemerschap met persoonlijke aandacht voor klanten en collega's. Nu staat er een "dreamteam" dat met dezelfde passie en plezier samenwerkt om onze klanten te helpen.

 

Sjoerd Kanon

Ik ben support engineer. Ik probeer de vragen van onze klanten zo snel mogelijk te beantwoorden. Problemen oplossen is mijn uitdaging.

Mail of bel mij op 088 010 63 10

Stefan Kappert

Mijn doel is om jou als klant zo snel mogelijk van effectieve informatie te voorzien en jou blij te maken met onze oplossingen. Samenwerken is de sleutel tot succes.

Mail of bel mij op 0570 760 670

Helez Bayrak

Als support engineer is het mijn taak jou altijd te helpen. Een klant die zich gehoord voelt en een duidelijke oplossing toegereikt krijgt, maakt mij gelukkig.

Mail of bel mij op 088 010 63 10

Tom klein Koerkamp

Elk bedrijf is verschillend. Als Microsoft 365-specialist is het mijn uitdaging om jouw organisatie optimaal te laten werken met Microsoft 365.

Mail of bel mij op 088 010 63 10

Nicole ter Horst

Voor onze klanten ben ik vaak het eerste aanspreekpunt. Ik help graag met alle vragen en zorg dat ze snel en easy opgelost worden.

Mail of bel mij op 088 010 63 10

Ellen Melenhorst

Ik verzorg de administratie, zorg dat onze cijfers kloppen en beantwoord alle vragen van onze klanten over facturen of overige administratieve zaken.

Mail of bel mij op 0570 760 670

Arjan van Harmelen

Jouw netwerk perfect aangelegd, dat is wat ik doe! Ik verzorg de volledige installatie van alle netwerkapparatuur inclusief bekabeling, aanleggen wifi, internetverbinding, patchkast etc.

Mail of bel mij op 088 010 63 10

Alexander Breed

Met mijn jarenlange ict-ervaring zorg ik ervoor dat de migratie van jouw ict-omgeving naar Microsoft 365 vlekkeloos plaatsvindt.

Mail of bel mij op 088 010 63 10

Eddie Metz

Als mede-oprichter focus ik mij vooral op opleveringen van nieuwe klanten. Zorgen dat onze klanten tevreden gebruikers worden, daar ga ik voor.

Mail of bel mij op 06 86 86 86 87

René Metz

Ik ben directeur en mede-oprichter. Ik focus mij op verkoop en marketing en ga graag met passie op zoek naar de beste oplossing voor onze klanten.

Mail of bel mij op 06 51 09 76 73

Boomer

Boomer is onze kantoorhond, hij zorgt voor gezelligheid en sfeer op ons kantoor. Boomer heeft een lief en rustig karakter hierdoor is het erg fijn om hem in ons team te hebben.

Makkelijke IT

Wij geloven dat de beste oplossingen eenvoudig zijn. We geloven ook dat je eenvoud alleen bereikt door mensen te begrijpen en alle mogelijkheden te kennen. Hierdoor vinden we in de oneindige wereld van IT precies die oplossingen waar jij op zit te wachten. Oplossingen waarmee IT ineens makkelijk wordt. En werken dus ook.

Aandacht

Wij combineren onze kennis van IT en ondernemerschap met persoonlijke aandacht voor jou en je medewerkers. Jij wil namelijk een oplossing die precies past bij jouw organisatie. Ons ervaren team van vakmensen selecteert de meest gebruiksvriendelijke oplossingen voor werkplekken, telefonie en netwerken en sluit deze naadloos aan op jouw wensen en uitdagingen.

Altijd paraat

Wij willen jouw werkdag makkelijker en prettiger maken, zodat je meer uit je tijd en mensen haalt. Daarom ontnemen we je iedere zorg op het gebied van IT. Welke dienst je ook gebruikt, we beheren en bewaken de hard- en software en voorkomen storingen. En mocht het toch misgaan? Dan staat er altijd iemand paraat om je te helpen.

Wij helpen jou graag

Wil je makkelijker en prettiger werken en wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Onze medewerkers vertellen je graag meer!