Advies nodig? Bel 0570 760 670. Ben je al klant? Bel 088 010 63 10.
Advies: 0570 760 670. Klant: 088 010 63 10.


<p>Inez Meijborg<br />Eigenaar van Meijborg Advies</p>

Inez Meijborg
Eigenaar van Meijborg Advies


“Direct de juiste persoon aan de telefoon dankzij slimme CRM-koppeling”

Meijborg Advies in Colmschate, gespecialiseerd in assurantiën voor zakelijke en particuliere klanten en in diensten voor de zakelijke markt, maakt een gezonde groei door.

Cloud-oplossing

Inez Meijborg: “De groei van ons kantoor gedurende de afgelopen jaren is onder meer gebaseerd op innovatie en een flexibele dienstverlening aan onze klanten. Onze vorige telefooncentrale voldeed niet meer. Het werd ons snel duidelijk dat we geen telefooncentrale meer in huis wilden hebben en dat we zouden overstappen op een telefooncentrale “in the cloud.”

Inventarisatie

“Ons uitgangspunt bij het kiezen van een nieuwe VoIP-centrale, enkele jaren geleden, was tweeledig. Enerzijds wilden we over meer mogelijkheden kunnen beschikken en flexibeler kunnen zijn in onze dienstverlening. Anderzijds wilden we onze kosten voor telefonie en internet beperken. Voordat we, via ons netwerk, in contact kwamen met Eddie Metz van Easy Office Online hebben voor ons zelf eerst heel goed onze wensen en eisen geïnventariseerd.”

Persoonlijk

“Waarom we gekozen hebben voor Easy Office Online? Vanwege het bijzonder prettige en heel persoonlijke contact waarbij ze goed en helder adviseerden, zonder een bepaalde keuze op te willen dringen. Na twee prettige gesprekken hebben ze voor ons een aantrekkelijke offerte op maat samengesteld. Vervolgens hebben wij Easy Office Online de opdracht gegeven en hebben hun specialisten alles volgens plan uitgevoerd.”

Zorgeloos

“Hun stapsgewijze aanpak en ook het eindresultaat zijn volledig naar wens. Alles werkt goed en we hebben er weinig omkijken naar. En zo hoort het ook vinden we. Over je telefooncentrale, je telefonische bereikbaarheid en je internetverbinding moet je je als bedrijf gewoon geen zorgen hoeven te maken.”

CRM-koppeling

“Eén van onze belangrijkste eisen was de koppeling met ons CRM-systeem van Unit 4. Met de producten van onze vorige telecompartner was dat niet mogelijk. Een dergelijke koppeling klinkt relatief eenvoudig maar dat is het niet, zo bleek in de praktijk. Gelukkig bleek Easy Office Online veel expertise en ervaring op dit specifieke terrein te hebben en hebben ze de koppeling goed uitgevoerd binnen de afgesproken tijd.”

Onmisbaar

“Als een klant nu belt zien we op ons scherm meteen wie hij of zij is, wordt er direct door de juiste behandelaar opgenomen die dan direct alle klantgegevens bij de hand heeft. Een klant hoeft dus niet eerst via een centrale doorverbonden te worden, vervolgens te wachten op de juiste behandelaar en dan ook nog eens te wachten op het opzoeken van de klantgegevens. Deze handige functionaliteit vonden we al heel snel onmisbaar.”

Actief

“Het fijne van Easy Office Online is, naast het prettige persoonlijke contact, dat ze actief meedenken en dat de lijntjes kort zijn waardoor we altijd zeker zijn van een snelle opvolging als we vragen of aanvullende wensen hebben.”Ik wil easy werken

Haal het maximale uit jezelf en je medewerkers met de IT-oplossingen en -ondersteuning van Easy Office Online. Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?