Advies nodig? Bel 0570 760 670. Ben je al klant? Bel 088 010 63 10.
Advies: 0570 760 670. Klant: 088 010 63 10.

Samenwerking met Triskelion Information Security


Samenwerking met Triskelion Information Security


In een tijd waarin cybercriminaliteit steeds meer toeneemt gaan Easy Office Online en Triskelion Information Security samenwerken. Triskelion Information Security, gevestigd in Amersfoort, ondersteunt kleine tot middelgrote ondernemingen met implementatie van de AVG en het beveiligen van informatie.

Door deze samenwerking kan Easy Office Online haar klanten nog effectiever helpen bij het beveiligen van hun bedrijf tegen de risico’s die cybercriminaliteit met zich meebrengt.

René Metz: “Hiermee kunnen we ondernemers in het MKB beter bereiken en bewust laten worden van de risico’s die cybercriminaliteit met zich meebrengt. Vervolgens kunnen we deze ondernemers samen op een praktische en effectieve manier helpen om veilig te worden – en veilig te blijven.”

Drijvende kracht achter het bedrijf is Wijnand Horsting, een bevlogen AVG- en beveiligingsspecialist die zijn functie bij een groot bedrijf inruilde om het midden- en kleinbedrijf te kunnen ondersteunen.

Wijnand Horsting: "Grote ondernemingen hebben de mensen en budgetten om hun informatiebeveiliging op orde te brengen en te houden. Ik ontdekte in mezelf een passie voor de kleinere ondernemer die zelf met z'n voeten in de klei staat en het allemaal zelf moet zien te rooien. Die heeft het een stuk lastiger. Hem of haar wil ik graag met deze lastige onderwerpen helpen. Met René Metz zit ik op één lijn als het gaat om visie en aanpak."

Vraag gratis adviesgesprek cybersecurity aan

 

Ik wil easy werken

Haal het maximale uit jezelf en je medewerkers met de IT-oplossingen en -ondersteuning van Easy Office Online. Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?