Advies nodig? Bel 0570 760 670. Ben je al klant? Bel 088 010 63 10.
Advies: 0570 760 670. Klant: 088 010 63 10.

 

 

Een veilige digitale werkplek
voor al je medewerkers


Digitale werkplek

Easy office online digitale werkplek

De moderne en veilige werkplek

Even dat dossier inzien in de trein, nog snel die offerte afronden op de bank: de wereld is je kantoor geworden. Als we het over een werkplek hebben, bedoelen we een digitale en veilige werkomgeving van alle medewerkers van jouw bedrijf. Zij willen deze werkomgeving op elk apparaat kunnen gebruiken, dus op hun pc, tablet, laptop, smartphone en bij voorkeur ook op elke locatie. Dat maakt ze flexibeler en productiever. Eenmaal ingelogd vinden zij hier alle mail en data die ze nodig hebben.

Productiviteit

Microsoft 365 is de basis van onze Digitale werkplek. Het is een geïntegreerde oplossing die de beste productiviteit van Microsoft 365 combineert met geavanceerde beveiligingsmogelijkheden van Windows 10 Pro om jouw bedrijf te helpen beschermen. Microsoft 365 is de beste oplossing voor nagenoeg elk MKB-bedrijf dat veilig wil werken.

Samenwerken

Samenwerken betekent het delen van informatie. Jouw documenten staan veilig in de cloud. Met de digitale werkplek bepaal je zelf wie toegang heeft tot welke documenten, zowel binnen als buiten je organisatie. Je kunt gelijktijdig in hetzelfde document werken, ook al zit je duizenden kilometers van elkaar. Met Teams wordt alles samengebracht in een gedeelde werkruimte. Je kunt overal werken, chatten met je team en samenwerken aan bestanden.

Vraag nu een offerte aan

 

De voordelen

 1. Altijd en overal kunnen werken
  Of je op kantoor, thuis, onderweg, bij jouw klanten of op vakantie bent, met jouw tablet, laptop, pc of mobiel heb je toegang tot al jouw gegevens.
 2. Up-to-date software
  Je maakt gebruik van de nieuwste Windows-, Office- en antivirus-software en hoeft zelf geen updates in de gaten te houden.
 3. Eenvoudige migratie
  Wij zorgen ervoor dat al jouw gegevens worden omgezet naar de nieuwe omgeving
 4. Optimale veiligheid
  De digitale werkplek helpt je bedrijf te beschermen tegen onveilige bijlagen, verdachte koppelingen en andere onzichtbare malware.
 5. Vast bedrag per gebruiker per maand
  Je betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand, inclusief alle licenties en onbeperkte support op onze diensten

Veilig werken

Als ondernemer wil je dat jouw gegevens veilig zijn opgeslagen. Hoe veilig is dan werken in de cloud? Onze collega René Metz legt het in deze video uit.

Tips voor veiliger werken

Ik wil easy werken

Haal het maximale uit jezelf en je medewerkers met de IT-oplossingen en -ondersteuning van Easy Office Online. Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?